Individuele begeleiding

Wanneer je kiest voor individuele begeleiding zijn de oefeningen, tips en adviezen geheel toegespitst op jou situatie. De professional heeft alle aandacht voor jou en je hond en je leert veel en snel in korte tijd. Dit kan een goede reden zijn om te kiezen voor deze vorm van training. Het kan ook zijn dat het je niet uitkomt om elke week op een vast tijdstip te trainen, je specifieke trainingswensen hebt of zelf niet zo’n ‘groepsmens’ bent.

Ook wanneer je hond geadopteerd is uit het buitenland en/of specifieke gedragsproblemen heeft is het volgen van een groepstraining soms geen of niet de beste optie. Het trainen in een groep met andere mensen en honden op een vreemde locatie levert soms gewoonweg te veel spanning op. In andere gevallen uiten de gedragsproblemen zich vooral in en/of rondom huis waardoor trainen op locatie weinig zinvol is. Wanneer hier sprake van is kun je voor gedragsbegeleiding kiezen.

Het kan ook voorkomen dat je graag wilt deelnemen in onze groepslessen en bij ons geen puppy cursus gevolgd hebt of je hond hier net te oud voor is. Om toch te kunnen instromen zijn dan eerst twee individuele lessen nodig waarin we je kennis en trainingsvaardigheden bijspijkeren zodat nadien alsnog kunt instromen in bijv. de Jonge Honden cursus.

Klik hieronder op de gewenste training voor meer informatie

Happy Breed – Hulp bij het kiezen van een hond
Happy Puppy – begeleiding bij een pup
Happy Together – begeleiding bij je puber
Happy Home – begeleiding bij adoptie en herplaatsing
Losse individuele lessen
Gedragsbegeleiding
Speuren
Voorbereidingslessen groepscursus