Voorbereidingslessen groepscursus

Wanneer je met je puber of volwassen hond wilt instromen in een van onze groepscursussen, is dit mogelijk als je voorafgaand twee individuele lessen volgt ter voorbereiding op de groepscursus. Tijdens deze lessen schatten we niet alleen in welke groepscursus het meest geschikt is, maar gebruiken we de tijd ook om de hond zich prettig te laten voelen op onze trainingslocatie. Daarnaast leren we je alvast een aantal belangrijke (basis) principes aan, die je tijdens de groepscursussen direct gaat toepassen. Zo leer je in deze voorbereidingslessen o.a. hoe je je hond leert om gaan met prikkels. en hoe jij kunt zien of je hond ontspannen of juist gespannen is. Wanneer hij te onzeker of juist te overenthousiast aan de groepslessen begint, leert hij niets. Dat is zonde en daarom gebruiken we de voorbereidingslessen om een goede basis neer te zetten.

Prijzen:

Twee voorbereidingslessen: 120,- euro

Alle bovenstaande bedragen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten (€ 0,35 cent per km. berekend vanaf de locatie van de beschikbare trainer of gedragskundige tot de locatie waar de les plaats zal vinden)

Voor het maken van een afspraak voor een gedragsconsult, gedragsbegeleiding of individuele begeleiding mail naar info@hondenschoolconsequent.nl