Happy Breed – Hulp bij het kiezen van een hond

De kogel is door de kerk. Jij of jullie gezin hebben het er lang of kort over gehad maar de beslissing is genomen. Er komt een hond! Hartstikke leuk en een verrijking van je leven. Maar hoe pak je dat eigenlijk aan, de aanschaf van een hond? Kies je voor een pup of volwassen hond? Ga voor een rashond of rasechte bastaard? Misschien overweeg je wel een hond te adopteren het asiel of uit het buitenland?  En welk type karakter past er eigenlijk bij jou of jullie gezin? Allemaal vragen om goed over na te denken alvorens je tot de aanschaf overgaat. Je gaat immers een verbinding aan voor vele jaren..!

Helaas komt het regelmatig voor dat – ondanks dat er goed over bovenstaande wordt nagedacht – er toch een mismacht is. Het hebben van een hond zou vooral leuk moeten zijn, maar wanneer de klik er niet is wordt het voor zowel baas als hond een stressvolle situatie. Met alle pijnlijke gevolgen van dien. Om dit te voorkomen is het slim om een professional mee te laten denken bij het maken van de keuze van het type hond dat er aangeschaft wordt.

Traject: Happy Breed

We plannen een afspraak bij jullie thuis om de voorkeuren, wensen en mogelijkheden te bespreken en een goed beeld te krijgen van jullie thuissituatie. Er zullen veel vragen gesteld worden en aan jullie zal gevraagd worden om over bepaalde zaken na te gaan denken waar je misschien nog niet over nagedacht had. Vervolgens gaan wij achter de schermen hard aan de slag om tijdens de tweede afspraak een mooie lijst te kunnen presenteren met type honden die passend zijn binnen jou gezin. Ook zullen we elke type uitgebreid de kenmerken, ras- typische eigenschappen en het karakter bespreken zodat je goed de voor en nadelen op een rijtje krijgt. Tevens ontvang je informatie over waar op te letten bij het uitzoeken van een geschikte fokker of adoptie adres. Je hebt vervolgens alle ruimte om vragen te stellen.  Indien je in de weken erna behoefte hebt aan nog even telefonisch of videobel contact is dit uiteraard mogelijk.

Prijzen:

  • Traject: Happy Breed € 250,- euro

Alle bovenstaande bedragen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten (€ 0,35 cent per km. berekend vanaf de locatie van de beschikbare professional tot de locatie waar de begeleiding plaats zal vinden)

Voor het maken van een afspraak  mail naar info@hondenschoolconsequent.nl