Happy Puppy – begeleiding bij een pup

Hoera, er komt een puppy! Wat heerlijk dat jullie de kleine spruit binnenkort mogen verwelkomen en een liefdevol thuis mogen bieden. Misschien ben je online al eens gaan kijken wat je allemaal nodig hebt en heb je gelezen over hoe je de pup het beste kunt verwelkomen in jou gezin. Maar wat komt er veel op je af! Je leest waarschijnlijk verschillende en tegenstrijdige informatie en wij kunnen ons goed voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat terwijl je de pup de allerbeste start wilt geven die hij kan krijgen..! Hoe zou het zijn om deze vliegende start te kunnen geven aan je pup terwijl jij hierbij begeleiding van een professional ontvangt? Wij helpen jou graag een handje op weg!

Traject: Happy Puppy

Dit traject begint alvorens de pup in huis is. Een van onze professionals komt een aantal weken voordat jullie pup bij jullie komt wonen bij je thuis om je goed voor te bereiden. We bespreken dingen als een goede (eerste) slaapplaats, hoe maak je de pup zindelijk, wat doe je als hij jankt, wat is handig om in huis te hebben en hoe zorg je ervoor dat de pup zich snel thuis voelt. Het tweede bezoek vind plaats binnen 10 dagen nadat de pup er is. Tijdens deze sessie bespreken we hoe het gaat, waar jullie tegenaan lopen en krijg je verder tips voor de algemene opvoeding en socialisatie. Het derde t/m vijfde bezoek zullen in overleg plaatsvinden maar in ieder geval voordat de pup 20 weken is. Tijdens deze sessies gaan we de pup ook daadwerkelijk trainen middels het aanleren van oefeningen om o.a. te leren hierkomen, wandelen aan de lijn, te leren omgaan met prikkels en zelfbeheersing.

Traject: Happy Puppy Basic

Is de pup al in huis en merk je dat je toch wel veel vragen  hebt over waar je goed aan doet? Vind je het best pittig zo’n pup of zijn er bepaalde gedragingen van de kleine schavuit die lastig zijn om in goede banen te leiden? Wil je hier goed advies over waardoor je je zelfverzekerder en ontspannen zult voelen? Kies dan voor dit traject van drie sessies waarbij we op afgesproken momenten bij je thuiskomen om je tips en advies te geven, op weg te helpen met het aanleren van oefeningen en al je vragen te beantwoorden.

Beide trajecten kunnen evenredig aan en tegelijktijdig met de puppycursus gevolgd worden.

Prijzen:

  • Traject: Happy Puppy € 400,- euro
  • Traject: Happy Puppy Basic € 250,- euro

Alle bovenstaande bedragen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten (€ 0,35 cent per km. berekend vanaf de locatie van de beschikbare professional tot de locatie waar de begeleiding plaats zal vinden)

Voor het maken van een afspraak voor een van bovenstaande trajecten of een gedragsconsult mail naar info@hondenschoolconsequent.nl