Jonge honden cursus

‘Puberstreken’ 

Inmiddels is basis gelegd door het volgen van de puppy cursus of individuele lessen. Maar soms lijkt het wel of de kleine schavuit alles vergeten is wat hij afgelopen periode geleerd heeft. Omdat hij alles wil zien, meemaken en overal bij moet zijn is contact maken soms  ineens best lastig. En waar dat opspringen als pup best schattig was begin je je te realiseren dat de trainer eerder niet voor niets zei dat je dat gedrag niet moest belonen.. Kortom, het wordt tijd voor de jonge honden cursus!

Door veel oefeningen te doen gericht op het verbeteren van ‘impuls controle’, te blijven investeren in het contact en de onderlinge band en tevens te leren hoe je als baasje op de juiste wijze grenzen stelt helpen we jou om zo goed mogelijk om te gaan met de veranderingen die passen bij de ontwikkeling van je jonge hond, namelijk van puppy tot puber.  Uiteraard bouwen we eerder aangeleerde oefeningen verder uit, leren nieuwe vaardigheden aan en helpen jou om te gaan met de puberstreken en balorige acties van je viervoeter.

Praktische informatie:

De cursus bestaat uit 8 lessen. Je krijgt les in kleine groepen van 4 of 5 deelnemers gedurende 45 minuten. Elke les heeft een thema met bijpassende oefeningen waar je in de week na de les thuis verder mee oefent. Je ontvangt tevens een hand-out waarin alle oefeningen uitgeschreven zijn én met links naar de filmpjes waarin de oefeningen voorgedaan worden.

Je kunt deelnemen aan de jonge honden cursus als je (bij ons) de puppy cursus of individuele lessen gevolgd hebt. Is dit nog niet het geval dan dien je eerst een aantal individuele lessen te nemen alvorens je evt. aan deze groepscursus kunt deelnemen. Klik voor meer informatie over individuele begeleiding hier

Corona Virus:
Wanneer we i.v.m. het corona virus helemaal geen groepslessen meer mogen geven, wordt er overgeschakeld naar online lessen. We doen dit via ‘zoom’. Hierbij wordt de hand-out gebruikt, waarin alle oefeningen stap voor stap uitgewerkt zijn incl. trainingsvideo’s. Er wordt geen lesgeld gerestitueerd en lessen kunnen niet in ingehaald worden.

Je kunt je hieronder aanmelden voor één van onderstaande cursussen wanneer je (bij ons) puppy cursus hebt gevolgd of individuele begeleiding hebt gehad.
Is er geen cursus zichtbaar? Dat zitten we op dit moment  helaas vol. Blijf deze pagina in de gaten houden, we starten zeer regelmatig nieuwe groepen.