Prettige huishond cursus

‘Ontspannen, beheerst en met plezier met andere honden en mensen omgaan’

Je viervoeter heeft inmiddels al veel ontdekt in het leven en weet steeds beter wat er van hem verwacht wordt. Echter, de hormonen gieren inmiddels ook door zijn lijf, de puberteit heeft echt zijn intrede gemaakt en hij wordt steeds een stukje zelfstandiger. En daar sta je dan midden op het uitlaatveld… Jou puber heeft dikke pret en rent van links naar rechts, maar is niet van plan om te reageren op jouw verzoek om bij je te komen.

Na het volgen van de jonge honden cursus kun je verder gaan met de prettige huishond cursus. Dit is geen overbodige luxe wanneer je bedenkt dat de opvoeding na het volgen van enkele opvoedcursussen echt nog niet klaar is. Tijdens deze cursus leer je de eerder geleerde oefeningen om te zetten in de praktijk en ze te combineren. Waar jij inmiddels meer van je hond verwacht, verwacht de trainer meer van jou. Er wordt dan ook meer ingezoomd op jou eigen gedrag, houding en trainingsvaardigheden die van invloed zijn op het trainen en opvoeden van je hond.

Praktische informatie:

De cursus bestaat uit 10 lessen. Je krijgt les in groepen van circa 6 deelnemers gedurende 45 minuten.

Je kunt deelnemen aan de prettige huishond cursus als je (bij ons) de jonge honden cursus of individuele lessen gevolgd hebt. Is dit nog niet het geval dan dien je eerst een aantal individuele lessen te nemen alvorens je evt. aan deze groepscursus kunt deelnemen. Klik voor meer informatie over individuele begeleiding hier

Corona Virus:
Wanneer we i.v.m. het corona virus aan niet meer dan 3 of 4 mensen tegelijkertijd mogen lesgeven, zullen wij dit organiseren door zowel de grote van de groepen, als de les duur te halveren. Wanneer we helemaal geen groepslessen meer mogen geven, wordt er overgeschakeld naar online lessen. We doen dit via ‘zoom’. Hierbij wordt de hand-out gebruikt, waarin alle oefeningen stap voor stap uitgewerkt zijn incl. trainingsvideo’s. Er wordt geen lesgeld gerestitueerd en lessen kunnen niet in ingehaald worden.

 

Je kunt je hieronder aanmelden voor één van onderstaande cursussen wanneer je (bij ons) de jonge honden cursus hebt gevolgd of individuele begeleiding hebt gehad.
Is er geen cursus zichtbaar? Dat zitten we op dit moment  helaas vol. Blijf deze pagina in de gaten houden, we starten zeer regelmatig nieuwe groepen.  

 

.