Happy Together – begeleiding bij je puber

Ineens vraag je je af waar je pluizige bolletje wol gebleven is.. De inmiddels onstuimige puber die alles wil onderzoeken en zelfstandig wil worden lijkt weinig meer de pup die je nog niet zo lang geleden in huis had. Hij komt misschien vaker niet dan wel als je hem roept en trekt inmiddels behoorlijk aan de lijn, zeker wanneer er veel te zien tijdens het wandelen. En hoe zorg je er eigenlijk voor dat bezoek rustig een kopje koffie kan drinken terwijl jou fikkie ronddanst door de kamer? We kunnen ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt en wel wat adviezen en tips van een professional kunt gebruiken in deze periode.

Traject: Happy Together

Dit traject bestaat uit 3 sessies die we uitsmeren over circa drie maanden, waarbij we bij je thuis komen voor begeleiding en adviezen. Tijdens de eerste afspraak maken we een duidelijk overzicht van de dingen waar je tegenaan loopt en vervolgens krijg je oefeningen, tips en adviezen om mee aan de slag te aan. Ook leren we je het nodige over de (hormonale) ontwikkeling die je puber doormaakt zodat je beter begrijpt waar gedrag vandaan komt. In de volgende sessies evalueren we hoe het gegaan is, sturen we wij waar nodig en krijg je nieuwe oefening en adviezen om mee aan de slag te gaan.


Gedragsbegeleiding:

Is er echt sprake van een gedragsprobleem en het nodig dat we verder kijken om een eventuele dieper liggende oorzaak van het probleemgedrag aan te pakken?  Kies dan voor gedragsbegeleiding. Klik hier voor meer informatie.

 

Prijzen:

  • Traject: Happy Together  € 250,- euro

Alle bovenstaande bedragen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten (€ 0,35 cent per km. berekend vanaf de locatie van de beschikbare professional tot de locatie waar de begeleiding plaats zal vinden)

Voor het maken van een afspraak voor een van bovenstaande trajecten of een gedragsconsult mail naar info@hondenschoolconsequent.nl