Losse individuele lessen

‘Doelgericht en efficiënt trainen’

Wanneer er geen sprake is van echte gedragsproblematiek, de ‘happy pakketen’ niet aansluiten maar je wel op zoek bent naar een training op maat waarbij alle aandacht naar jou en je hond uit gaat, zijn individuele lessen een goed idee. Ook kun je hiervoor kiezen wanneer je graag mee wilt doen aan een groepscursus maar je hond te oud is om deel te nemen aan de puppy cursus en dus op een andere manier een basis moet leggen om deel te kunnen nemen aan de groepslessen.  In overleg met je trainer kiezen jullie een locatie en moment om af te spreken. Je traint gericht het geen je de hond wil leren en bepaalt zelf het aantal lessen. We trainen in alle rust op een niveau dat bij jou en je hond past. Daarom zijn individuele lessen zeer efficiënt. Een individuele les duurt circa 45 minuten.

Om te bepalen of individuele lessen voldoende zijn om het gewenste resultaat te bepalen óf dat gedragsbegeleiding toch meer passend is, kan het zijn dat we je vragen een intake formulier in te vullen die je per mail doorgestuurd krijgt.

Prijzen:

Individuele les 45 minuten: 65,- euro
Twee individuele lessen ter voorbereiding op een van onze groepscursussen: 120,- euro

Alle bovenstaande bedragen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten (€ 0,35 cent per km. berekend vanaf de locatie van de beschikbare trainer of gedragskundige tot de locatie waar de les plaats zal vinden)

Voor het maken van een afspraak voor een gedragsconsult, gedragsbegeleiding of individuele begeleiding mail naar info@hondenschoolconsequent.nl