Jolyn

Eigenaar hondenschool, hondengedragsdeskundige, trainer

Sinds juni 2009 ben ik met veel plezier eigenaresse van Hondenschool Consequent. Hiervoor heb ik jaren als kynologisch trainer gewerkt op verschillende hondenscholen in de Achterhoek.  Nou ja gewerkt.. het was eigenlijk meer een uit de hand gelopen hobby. Ik geef zowel groepscursussen als privétraining en gedragsbegeleiding. In 2008 heb ik mijn diploma als hondengedragsdeskundige behaald.

Het trainen met een hond begon toen als ik 12 jarig meisje labrador Toby kreeg. Ondanks dat ik erg jong was, heb ik verschillende trainingen met hem gevolgd. Vanaf mijn 15e begon ik met het assisteren van de instructeurs op de hondenschool waar ik toen zelf ook lessen volgde. Toen ik 18 jarige leeftijd mijn Oud Duitse Herder Balou kreeg en opnieuw allerlei trainingen met hem volgde, wist ik dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken. Ik volgde ongeveer alle trainingen die ik kon vinden; gehoorzaamheid/obedience, flyball, agility, dog dance, rally O, apporteren, speuren, detectie, etc. Inmiddels gaf ik ook zelfstandig les op de hondenschool waar ik eerder de trainers assisteerde.

Omdat ik vond dat ik naast mijn ervaring ook theoretisch kennis van zaken moest hebben en nog meer wou weten over hondengedrag, volgde ik de opleiding tot ‘hondengedragsadviseur’. Vervolgens ben ik in 2009 mijn  eigen hondenschool gestart en nog steeds ervaar ik veel plezier uit het geven van lessen en het begeleiden van mensen bij de opvoeding van hun hond.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschappelijke kennis op gebied van hondengedrag en lesgeven, volg ik jaarlijks trainingen, workshops en bijscholing.

Samen met een fantastisch team begeleid ik wekelijks de deelnemers aan de cursussen op de hondenschool en kom ik bij mensen thuis voor individuele gedragsbegeleiding.

Ik hoop je snel te ontmoeten bij Hondenschool Consequent!

Telefoon: 06 - 107 623 37
Terug