Gehoorzaamheid cursus

‘In rap tempo een stuk uitdagender’

Ben je na het volgen van de prettige huishond cursus zo enthousiast geworden dat je nog veel meer wilt leren en hou je ervan om ook tussen de lessen door regelmatig zelf met je hond te trainen? Neem dan deel van de gehoorzaamheidscursus. Tijdens deze leuke maar ook pittige cursus worden de oefeningen in rap tempo een stuk uitdagender.

Onderdelen zullen o.a. zijn:

–    (On-) Aangelijnd volgen
–    (Terug) Naar de plaats
–    Down en blijf (uit zicht)
–    Kom voor en aan de voet
–    Zit en blijf (rondje om de hond)
–    Op afstand zit / down / staan
–    Vooruit sturen, naar links en rechts sturen (dirigeren)

Praktische informatie:

De cursus bestaat uit 8 lessen. Je krijgt les in groepen van circa 6 deelnemers gedurende 45 minuten.

Je kunt deelnemen aan de gehoorzaamheid cursus als je (bij ons) de prettige huishond cursus of individuele lessen gevolgd hebt. Is dit nog niet het geval dan dien je eerst een aantal individuele lessen te nemen alvorens je evt. aan deze groepscursus kunt deelnemen. Klik voor meer informatie over individuele begeleiding hier

Tevens dient je hond sociaal vaardig te zijn. Reactieve honden (honden die bijvoorbeeld blaffen of uitvallen naar mensen/andere honden) kunnen helaas niet deelnemen aan deze cursus.

Honden die door de hondenschool als ‘hoog risico hond’ gekenmerkt worden, kunnen helaas niet deelnemen aan deze training. Bekijk hier de lijst.

 

Corona Virus:
Wanneer we i.v.m. het corona virus aan niet aan de gehele groep tegelijk mogen lesgeven, zal deze cursus tijdelijk gepauzeerd worden.

 

Je kunt je hieronder aanmelden voor één van onderstaande cursussen wanneer.
Is er geen cursus zichtbaar? Dat zitten we op dit moment  helaas vol. Blijf deze pagina in de gaten houden, we starten zeer regelmatig nieuwe groepen.