jolyn holtvluwer

Eigenaar hondenschool, hondengedragsdeskundige,
trainer

Hoi, ik ben Jolyn Holtvluwer uit Doetinchem. Sinds juni 2009 ben ik met veel plezier eigenaresse van Hondenschool Consequent. Hiervoor heb ik jaren als Kynologisch trainer gewerkt op o.a. hondenschool Konsequent en Agility Club Achterhoek. Nou ja gewerkt.. het is eigenlijk meer een uit de hand gelopen hobby! Ik geef zowel groepscursussen als privétraining en gedragstherapie. In 2008 heb ik mijn diploma als Hondengedragsdeskundige behaald.
Natuurlijk heb ik zelf ook een viervoeter genaamd Balou. Hij is een Oudduitse Herdershond van inmiddels alweer 8 jaar oud. Met Balou heb ik verschillende trainingen gedaan zoals gehoorzaamheid, behendigheid, flyball en apporteren. Je zult hem vast wel eens zien lopen tijdens een van de trainingen want hij gaat graag met me mee naar het veldje. Hij vind zichzelf de topdog van het trainingsterrein en laat dit ook graag zien door met opgeheven hoofd en staart in de lucht rond te paraderen. Af en toe wordt Balou ook als leasehond ingezet bijvoorbeeld tijdens “de kind en hond trainingen” of als de hond van een cursist loops is.
Naast het werken op de hondenschool ben ik ook aan het werk als paraveterinair dierenartsassistent en als groepsleider in de jeugdzorg. Zoals je leest heb ik een erg druk maar geweldig afwisselend leven. Ik hoop je snel te ontmoeten bij Hondenschool Consequent!

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u
heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

 
Tel: 06-10762337