Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures

angst voor honden


Steekt u de straat over als je een baasje met zijn viervoeter ziet naderen? Krijgt u al hartkloppingen bij het idee om bij mensen naar binnen te gaan die een hond hebben? En maakt u liever geen wandelingen meer door het bos omdat u de kans loopt een hond tegen te komen?

Belemmerd uw angst u in het dagelijks leven? Doe er wat aan!  

Hondenschool Consequent biedt een training aan om mensen van hun angst voor honden af te helpen. Het resultaat is na een paar lessen al verbluffend! Dit had u nooit verwacht...

De ene persoon is alleen bang voor grote, zwarte honden, terwijl een ander een fobie heeft voor alles op 4 poten met een staart en zwarte neus. Dit is geen probleem. Elke training wordt speciaal op maat voor u gemaakt.

De training bestaat uit 5 sessies. De eerst 3 sessies zijn zonder hond. We onderzoeken eerst welke associaties gemaakt zijn waardoor u angstig wordt als u in de buurt van een hond bent. Vervolgens zullen we de angst neutraliseren en nieuwe associaties maken, waarbij we tijdens de 4e en 5e sessie ook daadwerkelijk met een hond zullen werken zodat u zult merken dat ze angst geheel weg of sterk vermindert is.

De training is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar*.


*Tijdens de 1e en 5e sessie zijn ouders bij de training aanwezig. Tijdens sessie 2, 3 en 4 wordt er alleen met uw kind gewerkt.

 

Prijs: 363,- euro (5 sessies incl. btw)


Cadeaubon

Hondenschool Consequent biedt ook cadeaubonnen aan voor deze training. Een origineel en leuk cadeau om iemand mee te verrassen!